Viola Alba tim pomoći će Vam da Vaše vjenčanje bude čarobno i spektakularno bilo da odaberete moderan ili tradicionalan cvjetni dizajn! Veselimo se Vašem kontaktu a u ugodnom inspirirajućem okruženju našeg studia dogovoriti ćemo sve pojedinosti potrebne za ostvarenje Vaših želja!

cvijeće za vječanje Zagreb
Viola Alba cvjetni dizajn

Naš glavni cilj je pomoći Vam da uz naš kreativni cvjetni dizajn ostvarite Vaše vjenčanje iz snova! Svakom vjenčanju pristupamo na individualnoj osnovi, bez obzira radi li se o raskošnoj svadbi ili jednostavnom obredu za minimalan broj ljudi.

cvijeće za vjenčanje
Sezonsko cvijeće

Proći ćemo s Vama kroz ponudu sezonskog domaćeg i uvoznog cvijeća, saslušati sve Vaše želje te Vam pokazati naše dosadašnje radove i pogledati zajedno s Vama inspiraciju vodećih svjetskih florista!

cvijeće za vjenčanje
Profesionalne konzultacije

Sastati ćemo se s Vama i više puta tijekom naše suradnje kako bismo osigurali da baš svaki detalj cvjetnog ugođaja u cijelosti ispuni Vaša očekivanja. Nakon prvog susreta i smjernica koje dobijemo, u najkraćem mogućem roku poslati ćemo Vam procjenu troška koja će Vam pomoći da lakše odlučite o svom konačnom budžetu za cvjetne dekoracije.

cvijeće za vjenčanje
Vjenčani buketi

Od jednostavnih ali jedinstvenih vjenčanih buketa do čarobnih cvjetnih aranžmana o kojima će pričati svi gosti, zajedno s Vama osmisliti ćemo unikatnu cvjetnu kompoziciju i njome ispričati Vašu ljubavnu priču! Rado ćemo Vas ugostiti u našem cvjetnom studiju na besplatnim konzultacijama i dodati notu neobičnog i očaravajućeg Vašem vjenčanju!

Nazovite za besplatne konzultacije

Sa zadovoljstvom ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja i savjetovati Vas oko svih detalja vezano za vaš najvažniji dan.

+385 91 2669345

Našu foto galeriju možete pogledati ovdje.

Galerija fotografija

Ako nam želite ostaviti poruku to možete učitni ovdje:


vjenčanje zagreb
vjenčanje hrvatska
vjenčanja zagreb
vjenčanja croatia
marincel vjenčanja
viola alba vjenčanje
cvjetno vjenčanje
vjenčanje na otvorenome
vjenčanje sa stilom
vjenčani buketi
vjenčanice zagreb
vjenčanje na moru
vjenčani ukrasi
vjenčanje viola alba zagreb
vjenčanje godine
celebrity vjenčanja poznatih
vjenčanje ljeto cvijece